fbpx

Si aquest llarg pont de la Puríssima et permet fer una escapada, potser Palamós és un dels millors destins. No només pel seu territori, pel seu paisatge i el seu patrimoni natural, cultural i gastronòmic, sinó perquè des del Museu de la Pesca t'oferim diferents activitats per conèixer una mica més el món de la pesca i el peix fresc.

Divendres, pots gaudir de la visita a la subhasta del peix a la llotja de Palamós, i després tastar-lo al show cooking de cuina marinera que organitzem a l'Espai del Peix. Dissabte visitarem plegats l'exposició permanent per conèixer el passat, present i futur de la pesca a la Costa Brava, i al vespre menjarem peix per estimular tots els nostres sentits en un nou show cooking de cuina dels sentits, també a l'Espai del Peix.

Diumenge 5 desembre, les portes de l'exposició permanent seran obertes per oferir entrada gratuïta a tots els nostres visitants.

I dilluns i dimarts participa en la visita guiada a l'exposició "Mestres d'aixa de butxaca" per descobrir el món dels vaixells de joguina. Que no n'has fabricat mai cap? No pateixis, en acabar la visita farem un taller per aprendre'n plegats.

Consulta totes les activitats i condicions de participació a la nostra agenda, i reserva en son clic a la plataforma online del Museu de la Pesca

Museu de la Pesca

Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635