fbpx

El Museu de la Pesca ha renovat el Distintiu de Qualitat Turística en Destinació 2022, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà en col·laboració amb el Sistema Integral de Calidad Turistica en Destinación (SICTEC).

Aquest segell persegueix la millora contínua dels serveis que s’ofereixen i dels recursos de què gaudeix el visitant a la comarca. Els criteris avaluats han estat diversos, com ara la gestió de recursos, l’organització i coordinació del servei, la informació i comercialització del producte, la satisfacció del client, infraestructures i instal·lacions o la gestió mediambiental. La valoració positiva de tots aquests elements certifica i garanteix la qualitat de la destinació.

Per vuitè any consecutiu, el Museu de la Pesca assoleix la màxima nota, posant de manifest l'esforç de millora i el compromís amb els milers visitants i usuaris que anualment entren al museu i participen del seu programa d’activitats.

Amb la motivació renovada, el Museu de la Pesca continua treballant en la implementació de millores per oferir una experiència memorable i molt satisfactòria als seus visitants, alhora que s'alinea amb el ODS 2030 per esdevenir un museu molt més sostenible, responsable i sensible amb el medi ambient.

Museu de la Pesca
Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | iAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
G-17752635

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada