fbpx

Subvenció Diputació de Girona 2022

Gràcies a l'ajut que la Diputació de Girona ha concedit a la Fundació Promediterrània, el Museu de la Pesca ha pogut renovar enguany part del seu equipament informàtic. En el marc del programa de subvencions d’aquesta Administració a museus i col·leccions de les comarques gironines, el museu ha rebut 1.363 € que s'han destinat a l’adquisició de material informàtic per millorar les prestacions dels aparells de la recepció i a la compra de dispositius electrònics destinats a les visites amb estudiants.

Aquesta ajuda de la Diputació de Girona se suma a la inversió que està duent a terme la mateixa fundació per actualitzar els aparells i el programari de gestió del museu. L’objectiu és adaptar la institució als requisits de l’entorn digital, millorar l’eficiència energètica de tota l’exposició i conèixer més i millor el públic que la visita o duu a terme activitats al museu.

Museu de la Pesca
Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | iAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
G-17752635

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada