fbpx

showcooking2021-tresmirades.jpg

Els dies 14 i 21 de desembre, el Museu de la Pesca organitza a l’Espai del Peix dos show-cookings especials de degustació de cuina marinera maridada per a l’ocasió amb vins i cerveses del territori. En concret, cada sessió ofereix tres mirades a la cuina marinera actual, elaborada amb peix fresc de la llotja de Palamós, a càrrec de tres cuiners que han ideat un creuament de diferents estils de cuina. Durant la primera sessió, a un preu de 40 €, els 5 plats i les postres es maridaran amb vins Perelada DO Empordà i la segona, a 30 €, amb una selecció de cerveses Damm.

Així, la primera sessió se celebrarà el dimarts 14 de desembre a les 19 h, a l’Espai del Peix, i anirà a càrrec de Quim Casellas (Casamar. Llafranc), Toni Izquierdo (Mas dels Arcs. Palamós), i Ramon Boquera (Espai del Peix. Palamós). La vetllada s’iniciarà amb una copa de cava de benvinguda i amb una explicació a càrrec de Cellers Perelada sobre la història del celler i sobre les característiques dels vins seleccionats per al maridatge de cada plat. 

La segona sessió, el dimarts 21 de desembre, anirà a càrrec de Quim Casellas (Casamar. Llafranch), Tomàs Brull (La Cala Taverna) i Ramon Boquera (Espai del Peix. Palamós), els quals han preparat una proposta de plats maridats amb diferents cerveses Damm. la sessió també començarà amb una explicació dels productes i el maridatge seleccionat.

Podeu consultar les propostes gastronòmiques completes i els maridatges proposats a l'agenda web del Museu de la Pesca

Els tiquets dels dos show-cookings també es poden comprar a la plataforma online del Museu de la Pesca.

Caldrà presentar el certificat COVID per accedir a l'Espai del Peix.

RESERVA ARA

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

compromis qualiat turistica     producte emporda     Costa Brava Convention Bureau    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell