fbpx

El Museu de la Pesca presenta un nou projecte audiovisual per seguir fomentant el coneixement i el consum del peix entre el segment més jove. Sota el títol "Vas peix de peix?", el programa recull 14 audiovisuals de curta durada i desenes de píndoles audiovisuals de pocs segons, orientades a un públic eminentment jove, infantil i familiar.

Els protagonistes de cada capítol participen en una sèrie de reptes, cerques i qüestionaris relacionats amb les espècies pesqueres per conèixer la seva vinculació amb el peix i la cultura de menjar-ne. Entre les espècies descobertes trobem el lluç i la maire, el rap, el roger, la sardina, el verat, la gamba rosada, el pop, la canana, el sonso, el congre, la bruixa, l’aranya o els crustacis.

L'objectiu és despertar de forma entretinguda i divertida l'interès per aquests productes del mar entre els petits de la casa, i per extensió, a tota la família. Al final de cada capítol s'estimula el consum de peix a través de receptes ben senzilles, elaborades pels mateixos participants, a tall de premi per haver superat els reptes.

Aquests vídeos es poden veure a la pàgina de l'Espai del Peix, als canals de Youtube i Vimeo del Museu de la Pesca, i aniran apareixent regularment a les xarxes socials d'ambdós equipaments.

VEURE TOTS ELS PROGRAMES

Els audiovisuals han estat finançats pel Grup d’Acció Local Pesquera Costa Brava (GALP) a través del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, i del Fons Europeu Marítim i de la Pesca.

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

compromis qualiat turistica     producte emporda     Costa Brava Convention Bureau    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell