fbpx

VisitmuseumVisitmuseu és una eina digital al servei dels visitants presencials dels equipaments culturals catalans. Complementar els recorreguts amb continguts disponibles en diversos idiomes i permet gaudir en detall i gran qualitat d'una selecció acurada de les principals peces de cada museu. Entre altres prestacions, ofereix una breu presentació de l'equipament museístic, un recorregut pels principals àmbits temàtics i una mirada detallada als objectes més destacats. 

Disfruta de Visitmuseum durant la teva visita al Museu de la Pesca i als equipaments culturals relacionats amb la pesca, el peix i el patrimoni cultural i marítim de Palamós: l'Espai del Peix, la Capella del Carme i el Castell de Sant Esteve. Només cal que escanegis el codi QR que trobaràs a la recepció del museu, o que visitis el web https://visitmuseum.gencat.cat/ per trobar tota la informació.

L'aplicació presenta també totes les dades pràctiques per a la visita, una audioguia dels diferents àmbits del museu, i d'algunes de les peces destacades, així els enllaços corresponents per a saber-ne més o poder compartir l'experiència a les xarxes socials.

Visitmuseum és una iniciativa promoguda per l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya.

 

Museu de la Pesca

Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635