fbpx

barques peix museu pesca 2

La tasca de difusió engegada pel Museu de la Pesca es fonamenta en la recuperació, la conservació i l'estudi del patrimoni marítim en el seu conjunt. Per aquest motiu aposta per una ampliació cap a l'aigua del seu àmbit d'acció per mitjà de la preservació de les embarcacions cedides al Museu i la posada en marxa de l'"extensió flotant".

Pujar a bord d'una nau visitable és un repte per als sentits: la inestabilitat d'un vaixell, l'olor d'una sala de màquines, la impressió d'un espai petit i angoixant, la percepció del fons del mar o d'una mola de peix a través del monitor d'una sonda, una conversa per ràdio, el tacte d'una xarxa... són elements sensorials que apropen la gent a les embarcacions i reforcen el discurs del Museu, i el fan més entenedor, proper i participatiu.

La Gacela i la Estrella Polar , junt amb la Felicitat, totes elles propietat de l'Ajuntament de Palamós, representen la pràctica totalitat de les pesqueres que es desenvolupen a la nostra costa: la pesca d'arrossegament, la d'encerclament i la d'arts menors o pesca artesanal.

Les embarcacions són escenari de tot tipus d'activitats pedagògiques i visites culturals i tallers. Consulteu el calendari d'activitats o el programa pedagògic per a alumnes d'infantil, primària i secundària a l'apartat d'activitats pedagògiques del Museu de la Pesca l'apartat d'activitats pedagògiques del Museu de la Pesca

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme        

  

logodepartamentcultura