fbpx

Amb la missió de divulgar el fet marítim i pesquer, el Museu de la Pesca, únic a la Mediterrània en la seva especialitat, ha dissenyat un programa d'activitats pedagògiques de descoberta i reivindicació de les tradicions, dels sabers i de les habilitats dels pescadors, de la riquesa patrimonial de la mar i de la seva cuina.

 

 

Equipaments educatius del Museu de la Pesca

  • Exposició permanent, única a la Mediterrània, que parla del passat, el present i el futur de la pesca marítima
  • Les Barques del Peix, extensió surant de l'exposició permanent amb dues embarcacions de pesca: la "Gacela", d’arrossegament, i la "Estrella Polar", d’encerclament
  • Espai del Peix. Un centre d’interpretació del peix fresc, aula gastronòmica de la cuina marinera i mirador per observar la subhasta del peix en directe.
  • Documare: centre de documentació de la pesca i el mar, el més gran servei d'informació i documentació de la realitat marítima i pesquera del país.
  • El "Rafael", embarcació tradicional construïda el 1915 i aparellada amb vela llatina.

I tot això en el marc incomparable del port de Palamós, espai viu i actiu, escenari de diferents activitats econòmiques, lúdiques i culturals relacionades amb el món del mar.

Amb aquest programa el Museu de la Pesca ofereix un conjunt d’activitats per a les escoles, els instituts i altres col·lectius interessats; un patrimoni cultural i natural que cal conèixer i valorar.

 


 

El programa Viu la Mar compta amb el supot del Programa Indika de la Diputació de Girona. Consulteu les activitats adherides al programa.

indika

+ Informació i reserves

Museu de la Pesca. Servei d'Atenció al Visitant
Moll Pesquer, s/n 17230 Palamós
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | 972 600 424

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme        

  

logodepartamentcultura