fbpx

Capella Carme exteriorDel 23 de març al 15 de setembre de 2019, l'espai acull l'exposició temporal "Navegants d'aiguamolls. 2000 anys de secrets enfonsats", produïda pel Museu d'Arqueologia de Catalunya.

Espai d'art i patrimoni

La Capella del Carme, Espai d’Art i Patrimoni és un equipament cultural amb una doble funció: espai de presentació i interpretació del patrimoni local de Palamós i Espai d’Art Ezequiel Torroella.

L'edifici, del segle XVIII, havia estat l'antiga capella de l’Hospital de Pobres, institució impulsada per Miquel Costa i precurssora de l'actual hospital de Palamós.

L'edifici original s'ha reconvertit per a dotar la vila d’un equipament cultural que esdevé porta d’entrada al patrimoni local. A través de l'audiovisual "Jo, el paisatge" reivindica el paisatge, el territori i la història singular de la població, entesos com a elements que atorguen a Palamós una identitat pròpia. L'objectiu del Centre d’Interpretació del Patrimoni és donar a conèixer, valoritzar i difondre el patrimoni cultural i natural d’acord amb el Pla Director de Patrimoni, aprovat per l’Ajuntament de Palamós, i oferir un complement a l’oferta temàtica del Museu de la Pesca.

Espai Ezequiel Torroella

Per altra banda, l’Espai Ezequiel Torroella, que comparteix l'espai central de la capella, vol contribuir al foment de les arts plàstiques i al reconeixement del pintor Ezquiel Torroella, gràcies al llegat destinat a aquesta finalitat que va fer la seva esposa na Maria Forné Carreras.

Horaris

Març i abril:
De dimarts a divendres de 15h a 19h
Dissabtes de 16h a 19h

Diumenges i festius de 10 a 14 h

Maig, juny i setembre:
De dilluns a divendres de 15h a 19h
Dissabtes de 16h a 19h

Diumenges i festius de 10 a 14 h

Juliol i agost
Obert cada dia de 18 a 21 h
 
 

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme        

  

logodepartamentcultura