fbpx

Cruceros Costa Brava

EXPOFAR, un apunt del nostre patrimoni marítim

Els fars són quelcom més que una estructura funcional, un edifici bastit amb un objectiu concret i que s’integra a la línia de la costa com si fos un accident natural més. Els fars reflecteixen un missatge, en forma de llum, de terra cap a mar. 

Amb EXPOFAR, el Museu de la Pesca projecta en la ciutadania ràfegues d’informació i coneixement, de mar cap a terra.

Creuers i excursions marítimes a Palamós en imatges

A partir del 14 de maig de 2022

La Costa Brava ha seduït visitants locals i estrangers, desitjosos d’experimentar un paisatge de bellesa primigènia. A partir dels anys seixanta del segle XX, les excursions marítimes en vaixells de passatge van democratitzar el gaudi i la descoberta des del mar d’un territori sovint desconegut i amb unes vistes espectaculars. En el cas de Palamós, amb l’arribada dels “Cruceros Costa Brava” les activitats i empreses lligades al gaudi popular del mar i el paisatge litoral no han parat de créixer. Avui són un pilar de l’economia blava en generar llocs de treball, oportunitats de negoci i prosperitat territorial.

Amb una selecció d'imatges d'època procedents de fons diversos i coincidint amb la celebració del festival Palamós Terra de Mar, aquesta ExpoFar rememora l'origen de l'excursionisme nàutic, un període de gran vitalitat i creixement turístic en una Costa Brava verge, autèntica i atractiva.

Museu de la Pesca

Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635