fbpx

Exposició temporal MedFoto 2023

Benvingut al MedFoto, el primer concurs internacional de fotografia del Mediterrani

MedFoto és fruit de la col·laboració entre la Fundació Alive, entitat que promou la investigació marina i la difusió del coneixement sobre aquest medi per millorar la seva gestió i conservació, i el Club Nàutic l'Escala, que treballa amb l'objectiu de promoure l'esport sostenible a la Costa Brava.

Aquesta exposició recull les 36 fotografies finalistes del concurs i 3 relats fotogràfics; 39 imatges del mar Mediterrani i del seu entorn immediat, obtingudes mitjançant actituds respectuoses cap a les persones, els animals, les plantes i el seu entorn natural.

Es tracta de fotografies dedicades a tots els vessants del mar, preses tant sobre la seva superfície com sota l'aigua, distribuïdes en set categories diferents: paisatge, fauna, esports i oci, oficis marins, fotografia submarina, conservació i canvi climàtic, i imatges obtingudes amb telèfon mòbil. Inclou també dues categories especials: Costa Brava i L'Escala, a més d'un premi especial per a menors de 16 anys.

MedFoto va néixer per posar de manifest la fràgil relació entre les persones i el mar i, a la vegada, conscienciar sobre els valors naturals del medi marí i animar a tots els que surten al mar, ja sigui per treball o per plaer, a adoptar una actitud responsable.

Un punt de vista diferent des d’on descobrir alguns dels secrets que amaguen les imatges.

Museu de la Pesca

Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635