fbpx

A partir de l'11 de juny 

"Vaixells" és una proposta de co-creació i participació de l'artista Rafael Romero centrada en els vaixells com a elements icònics i simbòlics.

A partir del dimarts 11 de juny i fins al dijous 13, l'artista crearà in situ, al Museu de la Pesca, tres grans murals amb tècnica mixta, dedicats cada un d'ells un tipus de vaixell diferent. Els visitants podran veure en directe el procés de creació de l'obra. Un quart mural estarà obert a la participació de diferents col·lectius de la vila de Palamós, i tots els vaixells que es pintin es penjaran en una gran xarxa preparada per aquest fi. Les obres resultants de tot el procés creatiu seran exposades a la sala d'exposicions temporals durant tot l'estiu.

La inauguració oficial de la mostra serà el dijous 13 de juny, a les 18 h.

Rafael Romero és professor del Departament d’Arts i Conservació Restauració de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Fa més de trenta anys que desenvolupa la seva labor artística en el camp de la pintura. La seva obra ha estat exposada en seixanta ocasions de manera individual i més de 150 de manera col·lectiva en institucions públiques i privades, nacionals i internacionals. També ha participat en vint fires internacionals d'art contemporani i ha estat guardonat en vint ocasions en diferents premis artístics.

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada