fbpx

El projecte “Ser pescador/a al segle XXI” és una suma d’accions d’orientació, sensibilització i formació impulsades per la Fundació Promediterrània i el Museu de la Pesca, adreçades tant a joves que es vulguin dedicar a la pesca com a professionals en actiu, tot apostant especialment per la incorporació de la dona en el món de la pesca.

 

Vídeo promocional

L'ofici d'anar a pescar

Vídeo promocional per despertar la vocació de pescador/a entre els més joves, una oportunitat professional innovadora, en contacte amb la natura, inclusiva i amb futur.

+

Fulletó nàutiques

Fulletó informatiu sobre les titulacions en pesca

Material de suport per conèixer els itineraris formatius dins del sector pesquer, des de la formació bàsica a la més especialitzada

+

Maleta pedagògica

Ser pescador/a al segle XXI

Maleta pedagògica dirigida a alumnes de secundària i cicles formatius de grau mitjà, amb recursos i materials per conèixer a fons el sector pesquer i els seus professionals: unitats didàctiques, exercicis d’aprenentatge i càpsules formatives.

+

Càpsules

Càpsules formatives

Professionals, gestors i acadèmics de reconegut prestigi descriuen i expliquen el sector pesquer català d'una forma didàctica i entenedora amb l'ànim de despertar la vocació de pescador o pescadora entre els joves estudiants.

+

Palamós Peix 

Pla estratègic per contribuir al desenvolupament local amb la posada en valor del peix desembarcat a la llotja de Palamós, la promoció de la pesca i el consum sostenibles i el coneixement del producte entre la ciutadania com a element diferenciadors.

+

 

Projecte de la Fundació Promediterrània i el Museu de la Pesca, en el marc del projecte de Desenvolupament Local Palamós Peix, cofinançat amb el Fons Europeu Marítim i de la Pesca que aporta el Grup d'Acció Local Pesquer (GALP) Costa Brava, en coordinació amb la Confraria de Pescadors de Palamós.

 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

compromis qualiat turistica     producte emporda     Costa Brava Convention Bureau    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell