fbpx

El projecte “Ser pescador/a al segle XXI” és una suma d’accions d’orientació, sensibilització i formació impulsades per la Fundació Promediterrània i el Museu de la Pesca, adreçades tant a joves que es vulguin dedicar a la pesca com a professionals en actiu, tot apostant especialment per la incorporació de la dona en el món de la pesca.

 

Vídeo promocional

L'ofici d'anar a pescar

Vídeo promocional per despertar la vocació de pescador/a entre els més joves, una oportunitat professional innovadora, en contacte amb la natura, inclusiva i amb futur.

+

Fulletó nàutiques

Fulletó informatiu sobre les titulacions en pesca

Material de suport per conèixer els itineraris formatius dins del sector pesquer, des de la formació bàsica a la més especialitzada

+

Maleta pedagògica

Ser pescador/a al segle XXI

Maleta pedagògica dirigida a alumnes de secundària i cicles formatius de grau mitjà, amb recursos i materials per conèixer a fons el sector pesquer i els seus professionals: unitats didàctiques, exercicis d’aprenentatge i càpsules formatives.

+

Càpsules

Càpsules formatives

Professionals, gestors i acadèmics de reconegut prestigi descriuen i expliquen el sector pesquer català d'una forma didàctica i entenedora amb l'ànim de despertar la vocació de pescador o pescadora entre els joves estudiants.

+

Palamós Peix 

Pla estratègic per contribuir al desenvolupament local amb la posada en valor del peix desembarcat a la llotja de Palamós, la promoció de la pesca i el consum sostenibles i el coneixement del producte entre la ciutadania com a element diferenciadors.

+

 

Projecte de la Fundació Promediterrània i el Museu de la Pesca, en el marc del projecte de Desenvolupament Local Palamós Peix, cofinançat amb el Fons Europeu Marítim i de la Pesca que aporta el Grup d'Acció Local Pesquer (GALP) Costa Brava, en coordinació amb la Confraria de Pescadors de Palamós.

 

Museu de la Pesca
Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | iAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
G-17752635

 

1 convention bureau
compromis-qualiat-turistica
convention bureau
logo tcmlbe
producte-emporda
super

 

Logo fundacio DAMM
ajuntament logo
logo-fundacio-caixa
logo-palamos-turisme
logo Patronat
logo confraria
logo generalitat
logo ports
marca diputacio centrada