fbpx

Biblioteca i sala de consulta

Biblioteca i sala de consulta

Sala de lectura i serveis adreçats als usuaris, presencials i digitals
Catàleg online

Catàleg online

Accés a registres bibliogràfics. Incorpora enllaços a text compert
Fons documentals

Fons documentals

Col·leccions especialitzades en múltiples suports i formats
Recerca

Recerca

Projectes d'investigació. Informació de la xarxa d'investigadors en història de la pesca
Pedagògiques

Pedagògiques

Activitats pedagògiques sobre recerca adreçada a alumnes de ESO i Batxillerat

Documare, centre de documentació especialitzat en pesca marítima

Documare ofereix informació, assessorament i suport tècnic i documental a la recerca i a les iniciatives de divulgació destinades a investigar, conèixer, difondre i posar en valor el litoral, la pesca marítima, el seu patrimoni i la seva gent.

Els seus fons inclouen col·leccions especialitzades en pesca marítima des de la perspectiva de les Ciències Socials, en múltiples suports. La seva tasca principal és facilitar l'accés als seus fons i col·leccions a investigadors i estudiants, així com al personal tècnic propi del Museu de la Pesca i els organismes vinculats.

Alhora treballa en la generació i difusió del coneixement de la pesca marítima, del patrimoni litoral i de la gastronomia i el consum de peix, a partir d'accions de recerca, divulgació i activitats d'extensió cultural.

Documare és un projecte inaugurat el 2006, impulsat per la Universitat de Girona, l'Ajuntament de Palamós i la Fundació Promediterrània, en el que col·laboren institucionalment el Museu de la Pesca, la Càtedra d'Estudis Marítims i el Servei de Biblioteques de la UdG.

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme