fbpx

jornadarecerca2020

El Museu de la Pesca, el Museu de la Mediterrània i el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols fan una crida a tots els investigadors amateurs, en formació i professionals que vulguin explicar l’estat de la seva recerca a II Jornada de presentació de la Recerca Etnològica de la Costa Brava, que se celebrarà el 14 de novembre a Palamós.

Aquesta trobada posarà en comú i donarà visibilitat als projectes de recerca en l’àmbit de la Costa Brava que estiguin vinculats a l’etnologia, des de qualsevol perspectiva o disciplina. S’hi poden presentar tant estudiants de batxillerat, grau o màster universitari, així com investigadors professionals i amateurs que desenvolupin algun projecte. L’ànim és crear una xarxa de persones i institucions que doni a conèixer la bona investigació que s’està fent al territori, a dins i fora de l’acadèmia.

Aquesta iniciativa s’inclou dins del cicle Cultura Viva que impulsa l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial, amb l’objectiu comunicar els resultats de les recerques científiques sobre temes etnològics que es fan a Catalunya.

Si voleu conèixer com va ser la I Jornada, celebrada a Torroella de Montgrí el 2019, podeu veure aquest reportatge a TV Costa Brava.

Les propostes es poden enviar a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o bé a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. fins a finals d’octubre.

Museu de la Pesca

Un projecte de la Fundació Promediterrània
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635