fbpx

Visita guiada al poblat iber de Castell de la mà dels tècnics del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Ullastret, responsables del jaciment.

Els especialistes ens ajudaran a interpretar el jaciment, habitat entre els segles VII aC a II dC, i l'estat de la seva excavació. Situat en un promontori de fàcil defensa, amb vistes extraordinàries sobre el litoral, els científics estan reconstruint la història del poblat, un enclavament estratègic per al comerç del territori amb els pobles de la Mediterrània.

Parlarem del poble iber i de la seva cultura, dels indiketes i de la importància de Castell, del seu urbanisme i de tot allò que encara ens falta per saber per comprendre el seu origen i evolució, fins al seu abandó en avançar la romanització.

Condicions generals de participació

Pel bon desenvolupament de l'activitat, es prega puntualitat als participants.
Cal inscripció prèvia a totes les activitats, excepte que s'especifiqui el contrari.
Les reserves per a grups s'han de realitzar amb 15 dies d'antelació a la data de l'activitat. La inscripció serà efectiva un cop efectuat el pagament (si s'escau)
Les activitats requereixen un mínim i poden tenir un màxim de participants.
Els adults es faran responsables dels menors al seu càrrec en totes les activitats i tallers.
Només es retornarà l'import de l'activitat 24 hores abans de l'inici.
Més informació sobre condicions i reserves d'activitat, adreceu-vos al Servei d'Atenció al Visitat del Museu de la Pesca en horari d'atenció al públic. Consulteu horaris aquí
 
972 600 424
infomuseu@palamos.cat

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme        

  

logodepartamentcultura