fbpx

Pescaturisme Palamós 2019

Per motius aliens a l'organització de l'activitat, Pescaturisme Palamós atura temporalment les sortides. Per més informació, contacteu amb el Museu de la Pesca al 972 600 424

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum venenatis orci non tortor accumsan...

Anar a pescar no és una tasca fàcil. Suposa una jornada llarga, una feina dura que vol gent capaç de viure una experiència única i amb caràcter.

Pescaturisme Palamós és una experiència vivencial, única, autèntica i amb caràcter, per gaudir de forma directa, apassionant i innovadora d'una jornada de pesca a bord d'una embarcació d'arrossegament.

Pescaturisme Palamós 2019Pescador per un dia

Comparteix amb la tripulació de la "Estrella del Sur III", l'experiència de pescar, sent del mar en la seva plenitud, assaboreix el ranxo de bord, coneix les operacions de pesca i porta a terra la captura del dia, com un pescador més.

Converteix-te en còmplice i company d'esperança dels tripulants, comparteix amb el patró el seu coneixement expert, els costums de la tripulació, gaudeix del seu menjar, del medi i de les maniobres...

Sigues un autèntic pescador!

Marca de Garantia Gamba de PalamósA la recerca de la gamba

La gamba vermella (Aristeus antennatus) es pesca a gran profunditat, a les parets del canó submarí de la Fonera. No és fàcil aprendre i dominar aquesta tècnica de pesca, que compta cada vegada més amb l'ajuda de la tecnologia. Pescaturisme Palamós et permet experimentar la sensació d'extreure de les profunditat aquest "or vermell" reconegut als millors restaurants del món.

Assolir la sostenibilitat

Pescaturisme Palamós. El millor dia de vacances

Pesca a Palamós et permetrà conèixer de primera mà accions com el Pla de Gestió de la Gamba de Palamós o la Marca de Garantia que en regula la traçabilitat, de la barca al consumidor final. Pescaturisme és una forma innovadora de treballar per la sostenibilitat dels recursos marins i del propi sector pesquer. Permet al col·lectiu diversificar i millorar econòmicament, promocionar els seus productes i apropar la pesca marítima a la ciutadania des de diferents perspectives, com ara la cultural, la gastronòmica, la tecnològica o la social.

Vine a Palamós a viure aquesta experiència única, autèntica i amb caràcter!

Característiques de l'activitat

Horari aproximat: 06.30 a 18 h (segons embarcació i dia)

Preu: 88 € per persona

Inclou:

  • Àpat a bord i refrescs durant la travessa
  • Assegurança de responsabilitat civil que cobreix el visitant durant l’activitat
  • Visita a la subhasta del peix
  • Entrada al Museu de la Pesca

Una activitat segura

Pescaturisme Palamós és una activitat atractiva, intensa i exigent amb el participant. Per facilitar la seguretat i el correcte desenvolupament de l'activitat de pescaturisme, els participants tindran presents en tot moment les següents condicions de seguretat i requisits bàsics de participació.

 

Descarrega les condicions  

 

Centre de pescaturisme acreditat

La recepció del Museu és un centre acreditat per la Generalitat de Catalunya per a la coordinació de les sortides de pescaturisme a Palamós, punt d’informació als usuaris i centre de gestió de les reserves.

Per a més informació sobre les sortides amb pescaturisme, preus, condicions i reserva de l'activitat, contacteu amb el

Servei d'Atenció al Visitant

Museu de la Pesca
Moll pesquer, s/n. Palamós
972 600 424 
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

compromis qualiat turistica     producte emporda    cat M P    convention bureau     TripAdvisor    logo canal super3    super3 vermell 

 

MUSEU DE LA PESCA. PORT DE PALAMÓS

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat
G-17752635

ajuntament logo    logo palamos turisme